Monday 8 February 2016

La cativa pasi distanta de primavara noastra hippie!:)

Bucura-te impreuna cu noi de iminenta sosire a primaverii!

Ne facem curaj la inceput de februarie si speram ca aceasta zi anunta cu adevarat o primavara minunata. Raze frumoase si luminoase de soare bland ne-au mangaiat astazi obrajii si ne-au asigurat ca primavara e aproape. Cu aceasta ocazie am pregatit pentru voi cateva modele inedite din ceea ce reprezinta o tinuta hippie-chic si speram sa va placa.
Sarafanele caraghioase scot incet capul in lume si primesc sansa lor. Pantalonii lejeri si ampli tip salvari se simt mai bine ca niciodata, iar fustele lungi elaborate si ample, asemenea unor printese mofturoase au intotdeuna un loc binemeritat si ele o stiu.:)

Ca niste mici soldatei, accesoriile colorate din bumbac si fetru flancheaza vedetele lunii februarie. Rucsacii multicolori lucrati manual in Nepal, portofelele si esarfele din fetru asemenea unor delicatese reprezinta liantul tinutelor maiestuoase.

V-am prezentat o mica parte dintr-o lume colorata, unica si speciala care reprezinta stilul hippy.#hainehippie #magazinhippie #femeihippie #hippieonline


No comments:

Post a Comment