Saturday 21 September 2013

Fusta etnica hippie chic din diferite straturi suprapuse si in tonuri ruginii...asa ca de toamna:)

  Noile hainute din colectia toamna-iarna de la Haine Hippie incep sa soseasca una cate una. Pe masura ce le vom primi, le si postam pe Site la sectiunea Noutati, pe Facebook si pe Blog, cu precizarea ca sunt disponibile imediat pentru pre-comenzi, dar livrarea lor catre dumneavoastra se va face incepand cu data de 30 septembrie 2013. Un lucru important pe care trebuie sa-l precizam este ca toate aceste haine sunt realizate in serii mici si vom merge pe ideea primul venit-primul servit.
  Va prezentam mai jos o fusta stil etnic hippie chic compusa din mai multe straturi multicolore suprapuse, din materiale naturale de diferite densitati si grosimi, in tonuri ruginii specifice toamnei. Ca lungime este pana in dreptul genunchilor si este lucrata in Nepal din fibra naturala de bumbac avand un model asimetric tip mozaic, 3 nasturi decorativi din lemn aplicati in zona taliei, 2 snururi ajustabile plasate unul in dreptul buzunarului si altul in partea de jos, care prin strangere dau o forma interesanta. In partea lateral-dreapta are un buzunar mare cu o floare decorativa aplicata.
Modelul este disponibil in 2 variante de culori: negru si ruginiu, mai multe marimi: S, M, L si la pretul de 169 lei.

PS:
Livrarea se face atat in tara, cat si in Bucuresti doar prin curier rapid cu livrare in 24h!
Transportul este gratuit oriunde in tara la o comanda de minim 2 hainute comandate de pe site. Daca veti comanda un singur produs, costurile de transport va apartin si sunt in jur de 15 lei. In perioada 17.09.2013 - 30.09.2013, toate comenzile de minim 2 hainute beneficiaza de un cadou surpriza din partea Haine Hippie.

Nu ratati de asemenea HIPPIE FRIDAY!
In fiecare zi de vineri produsele marcate cu eticheta Hippie Friday pe site, beneficiaza de inca 10% reducere la pretul afisat.
Deci, numai vesti bune...bucurati-va de ele!:)

Sa aveti o toamna ca-n povesti!
Hippy & Folklore - magazinul hainutelor cu spirit care te fac fericita!
www.hainehippie.ro

No comments:

Post a Comment