Monday 23 September 2013

Pantaloni prietenosi din bumbac tip salvar cu model imprimat.

  Dragilor,

  Continuam si astazi prezentarea noilor produse sosite si postate pe site cu un model de pantaloni foarte prietenosi si haiosi. Sunt niste pantaloni tip salvar cu turul lasat lucrati in Nepal dintr-un bumbac de cea mai buna calitate vopsit exclusiv cu vopseluri bio. Au in partea de sus, in zona taliei o dispunere foarte interesanta sub forma unui material suprapus inchis cu 3 nasturei, iar in partea de jos, la picioare sunt stransi cu elastic. Modelul circular este imprimat, iar desenul floral din partea stanga de pe sold este aplicat.
  Sunt disponibili doar in culoarea pozei de prezentare (rust-ruginiu), ca marimi: S si M avand pretul de vanzare de 179 lei. Sunt disponibili pentru a fi pre-comandati IMEDIAT, cu livrare incepand din data de 30 septembrie. Va reamintim ca produsele Haine Hippie sunt realizate in serii mici, unele chiar unicat, de aceea stocurile se epuizeaza intotdeauna repede, iar produsele sunt neindestulatoare.  
  Cei interesati de acesti salvari ii pot comada AICI>>

 Continua oferta noastra de transport gratuit oriunde in tara la o comanda de minim 2 hainute si cadoul surpriza oferit tuturor comenzilor plasate pana la data de 30 septembrie .:)
  Nu uitati oferta noastra de Hippie Friday, unde veti beneficia la toate comenzile plasate in zilele de vineri de inca un discount de 10% la pretul afisat, la acele produse marcate in interiorul descrierii de pe site cu eticheta Hippie Friday!

  Va multumim pentru tot suportul vostru!

  Haine Hippie - hainutele cu spirit hippie care te fac fericita!
  www.hainehippie.ro


No comments:

Post a Comment